Beste vrienden en sympathisanten

Na een deugddoende vakantie zijn we terug van start gegaan met de verdere bouw van ons project. De beloofde nieuwsbrief van september heeft even op zich laten wachten door een goed gevulde agenda, maar nu zijn we er eindelijk mee rond! Momenteel is onze architect bezig aan een voorontwerp. We hopen tegen het jaareinde wat meer concrete plannen te kunnen tonen, zodat het wat duidelijker wordt waarvoor we dit allemaal doen!

Onze jongeren leren elkaar steeds kennen, en spreken nu en dan eens een namiddag af. Op vele van die momenten zijn ze aan het knutselen geslagen om mooie zelfgemaakte dingen te kunnen verkopen op de komende kerstmarkten. Na het succes van vorig jaar kunnen we niet anders dan terug onze creativiteit boven te halen. We beginnen op 12 december op de wintermarkt van De Sperwer, en op 13 en 14 december staan we ook terug in Lokeren met onze champagnebar, bovenop de zelfgemaakte knutselwerkjes. Ook gaan we daar onze ondertussen welgekende ‘Villa Vief-broodjes’ verkopen. Op 13 december zullen we ook aanwezig zijn op de kerstmarkt van een schooltje aan de kerk van de Ruiter in Waasmunster. Op 21 december doen we nog de alternatieve kerstmarkt van Eksaarde aan. Op alle kerstmarkten zullen jullie ook terug een gokje kunnen wagen!

Verder is op grote publieke vraag onze champagneverkoop ook terug leven in geblazen, in bijlage vindt u een brief met meer informatie!

We zijn ook één van de vele VZW’s waarvoor verenigingen zich kunnen inzetten om geld voor ons in te zamelen via Music for Life. Mochten jullie zelf een actie op poten willen zetten voor ons, of ken je mensen die dat willen doen? Neem dan gerust contact op via ons e-mailadres villavief@telenet.be. Alle hulp is welkom!

Er heeft zich een groep vrijwilligers gemeld die een fuif organiseert waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Zij besloten zich dit jaar voor ons in te zetten. Hartelijk dank aan deze mensen! De datum is vastgelegd op 6 december en zal doorgaan in zaal Ons Vermaak te Eksaarde. Dat de jongste ouderen onder ons hun beentjes maar al beginnen smeren, want de muziek uit de jaren ’80-’90 zal op ons afkomen… Meer nieuws over inkomkaarten en/of steunkaarten volgt in onze volgende nieuwsbrief!

Graag tot onze volgende nieuwsbrief!

Het Villa Vief Team