Beste vrienden en sympathisanten

Momenteel zijn we ons volop aan het concentreren op het WK voetbal (hoe kan het ook anders?). Onze gadgetsactie draait op volle toeren. We gaan ook bij alle matchen van de Rode Duivels (hopelijk tot in de finale) met een eetstandje aanwezig zijn aan het terras van Den Bokser op de markt in Lokeren, waar alle matchen worden uitgezonden op een groot scherm. Daar verkopen we “Villa Vief-broodjes” (broodje, sla, tomaat en warme beenhesp) Iedereen welkom!

Ook staat de fandag van Sporting Lokeren op onze agenda. Deze gaat door op zaterdag 12/07/14 waar we ook aanwezig zullen zijn om ons project in de belangstelling te brengen.

Verder kunnen we ook melden dat onze groep na ons infomoment van april is uitgebreid met een aantal jongeren. Momenteel zijn er maar een beperkt aantal plaatsen meer vrij en willen (of moeten) we echt bewoners bereiken die al in het bezit zijn van een persoonlijk assistentiebudget, hetgeen we echt wel nodig hebben om onze zorg te kunnen garanderen!

Verder zijn we bezig met de laatste regelingen met De Sperwer op papier te zetten zodat we kunnen beginnen werken aan de plannen van onze nieuwbouw. Beetje bij beetje blijven we verder werken aan onze droom: onze kinderen een mooie thuis kunnen geven!

In november zal er een ‘80’s-90’s-fuif’ georganiseerd worden in zaal ‘Ons Vermaak’ te Eksaarde en de opbrengst zal naar onze vzw gaan. We bedanken de organisatoren bij voorbaat! Verdere info daaromtrent in onze nieuwsbrief van september, dan verschijnt de volgende nieuwsbrief met terug een stand van zaken en nieuwtjes.

Nog een extra dank aan elkeen die onze vzw al financieel gesteund heeft! Ter herinnering: onze champagne is nog steeds te verkrijgen, wie dat wenst kan deze bestellen via onze webshop of bij één van de ouders.

Iedereen een fijne, zonnige vakantie toegewenst!

Het Villa Vief Team