Beste vrienden en sympathisanten

U abonneerde zich op de nieuwsbrief van Villa Vief vzw en daarvoor zijn we u bijzonder dankbaar. Langs deze weg houden we jullie op de hoogte van de vooruitgang die we maken met ons project. Wij wensen hiermee immers een communicatieplatform te creëren, dat toegankelijk is voor iedereen, met algemene informatie over Villa Vief.

In deze eerste nieuwsbrief kunnen we alvast aankondigen dat we een definitieve locatie voor onze gebouwen gevonden hebben! U zal Villa Vief kunnen vinden aan de Gentsesteenweg 358, 9160 Lokeren (vroeger antiekwinkel Muller).

De eerste grote stap om ons project te verwezenlijken is dus gezet. Nu worden onze plannen verder geconcretiseerd. Architecten worden aangesproken, de financiering wordt uitgebouwd en ook aan de zorgplanning wordt duchtig gewerkt. We zijn er echter van overtuigd dat we nog steeds veel hulp en steun zullen kunnen gebruiken bij de verwezenlijking van ons project!

Vandaar dat we nog op regelmatige basis acties zullen organiseren zoals onze champagneverkoop – waarbij we langs deze weg ook nogmaals alle kopers van harte willen bedanken voor hun steun! Indien u nog interesse heeft in onze champagne, dan hebben wij goed nieuws voor u! Deze is namelijk nog steeds te verkrijgen. Bestellen kan via e-mail (villa.vief2@telenet.be) of bij één van onze ouders (contactgegevens te vinden op onze website www.villavief.be).

Momenteel zijn we ook gestart met een nieuwe actie in het teken van onze Rode Duivels op het WK voetbal. Steun ons project en koop uw WK-gadget via onze webshop op www.villavief.be of via één van onze ouders. Een greep uit ons aanbod: een sjaal, een polo, een zonnebril, een vlag, decoratie voor in je auto…

Wij bedanken u hartelijk voor uw oprechte blijk van interesse in ons project!

Het Villa Vief Team