Beste vrienden en sympathisanten

In onze laatste nieuwsbrief van het jaar hebben we vooral aandacht voor onze drukke decembermaand waarin wij op talloze evenementen aanwezig zullen zijn.

Ons eerste “soep-verkoopmoment” op de Lokerse markt voor Music For Life was een groot succes. We hebben er nog één gepland op woensdag 17/12/14, dus wees welgekomen!

De wintermarkt van De Sperwer op 12/12/2014 is ook een vaste afspraak, en ook op het het kerstmarktweekend in Lokeren op 13 en 14 december zal Villa Vief aanwezig zijn. Daar staan we dubbel vertegenwoordigd met ons knutselstandje, champagnebar en aan café Den Bokser staan we met onze Villa Vief-broodjes t.v.v. Music For Life en onze vzw.

Op 21/12/14 doen we de laatste kerstmarkt aan in Eksaarde. Deze alternatieve kersthappening is absoluut niet te missen, het is zowat de meest gezellige kerstmarkt uit de streek.

Ook willen we van onze nieuwsbrief gebruik maken om de organisatoren en vrijwilligers te bedanken van de ‘70s-‘80s fuif in Eksaarde op 06/12/14. Het was een schot in de roos en alles was tot in de puntjes verzorgd. Een welgemeende dank u wel daarvoor!

We vermelden graag ook nog eens dat onze champagneverkoop terug op volle toeren draait. Contacteer één van onze ouders en plaats gerust je bestelling!

Verder rest ons nog iedereen een zalige kerst, een fantastisch eindejaar en een voorspoedig en gezond 2015 toe te wensen. In het nieuwe jaar staan er uiteraard al heel wat nieuwe evenementen gepland, waarover later meer nieuws. Al een tipje van de sluier:

  • Muziekquiz (24/04/2015)
  • Aperitiefconcert (datum nog te bepalen)
  • Villa Vief Eetfestijn (13/06/2015)

Prettige feestdagen!

Het Villa Vief Team