Beste sympathisanten,

Op de achtergrond zijn we volop verder aan het werken om alles in orde te krijgen van papieren, alsook met een architect die voor ons een voorontwerp gaat maken. Wij hopen, net als velen onder jullie dat we zo vlug mogelijk met een concreet plan naar buiten kunnen komen. We blijven trachten tegen eind 2015, begin 2016 de eerste steen te kunnen leggen.

Maar zonder de nodige financiële middelen gaan we dit niet kunnen verwezenlijken, vandaar dat onze activiteitenkalender goed gevuld is.

Onze 1ste grote actie van het jaar was onze paasverkoop, en was een zeer groot succes waarvoor onze dank.

Onze 2de actie wordt opgestart door vrienden onder elkaar en is tvv van Villa Vief nl. ‘Villa Luc’. Dit is een concept dat uitgebouwd is rond Gezôardeneir Luc Gheldof die te voet naar Santiago de Compostella gaat, goed voor zo’n 3000 km. Via steunkaarten die te koop worden aangeboden aan 2€ kan u Luc steunen in zijn grote uitdaging. U zal Luc ook kunnen volgen via www.villaluc.be Zijn officieel vertrek is gepland op 15 april, en terugkeer ergens in september, mogelijks met een grote ontvangst, maar later meer daarover…

De 3de actie, die ook al voor ons georganiseerd wordt is de Muziekquiz op 24 april die doorgaat in Lokeren, maar de plaatsen (36 ploegen) waren heel vlug opgevuld.

En dan gaat al onze aandacht naar ons 1e grote eetfestijn dat doorgaat op zaterdag 13 juni in de Kollerzaal (Sporting Lokeren) Daknamstraat te 9160 Lokeren. Vanaf 18u tot 21u kan u aanschuiven voor een Vlaams klassiekersbuffet a volonté en dat voor de schappelijke prijs van 15€/pers,  –12 jaar 10€/pers. Onder de 3 jaar is het gratis.

Op het menu staan:

Stoofvlees, Vol-au-vent, Paardeworsten en gehaktballetjes in tomatensaus + groenten en frietjes.

Voor de –12 jarigen zijn er de gehaktballetjes + groenten en frietjes.

Voor de vegetariërs onder ons voorzien wij 2 quornburgers met groenten en frietjes voor 15€/pers.

Kaarten zijn te verkrijgen bij alle ouders, kunnen ook gevraagd worden via Website, Facebook of lokale verkooppunten die nog zullen meegedeeld worden .

Voor dit groots evenement zijn we nog volop op zoek naar bedrijven die dit willen sponsoren, neem gerust contact op via onze website.

U ziet dat wij als ouders veel moeten doen, al zijn er ook veel vrienden, kennissen en sympathisanten die voor ons de handen uit de mouwen steken, waarvoor onze welgemeende dank!

Volg ons via deze website of  Facebook zo blijven jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Het Villa Vief team