Investeren in ons woonproject?

Om ons woonproject concreet vorm te geven hebben wij cvba so Villa Vief Invest opgericht. Een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk. Met de cvba so verkopen we aandelen ter waarde van €500 per aandeel.

Word aandeelhouder van de cvba so Villa Vief Invest

VOORDELEN VAN JE INVESTERING:

Sociale meerwaarde

U helpt een maatschappelijk probleem oplossen. Het geld dat u investeert wordt besteed aan de bouw van een aangepaste woning voor jongeren met een matige verstandelijke beperking. Dankzij uw kapitaal draagt u bij tot de oplossing van een maatschappelijk probleem. U helpt mensen met een beperking aan een woning. En in één beweging aan meer levenskwaliteit.

cvba so Villa Vief Invest richt zich tot iedereen die een steentje wil bijdragen aan ons sociaal doel.

Het bouwen van ons woonproject Villa Vief vzw te Lokeren. Een solidair, inclusief en duurzame woonvorm voor 10 jongeren met een matige mentale beperking.

Aandeel kopen

Aandeelhouder worden van cvba so Villa Vief Invest is heel eenvoudig.

1 aandeel kost €500

U bepaalt hoeveel aandelen u wenst, vult het intekenformulier in en regelt de betaling. Zodra uw inschrijving is geregistreerd, ontvangt u een aandeelhoudersbewijs.

In principe behoudt u de nominale waarde van uw aandeel, maar investeren in aandelen houdt altijd – in dit geval beperkte – risico’s in, ook in de aandelen van cvba so Villa Vief Invest.

Door te klikken op de registreer knop aanvaardt u de algemene voorwaarden, te vinden in de oprichtingsakte/statuten.

* je ontvangt een bevestigingsmail na registratie. Ontvang je deze mail niet dadelijk ? Kijk dan ook even in je spamfolder.

Bestelformulier

Rekeningnummer cvba so Villa Vief Invest

BE55 3631 7488 1744

Statuten cvba so Villa Vief Invest

Download statutenDownload hier de oprichtingsakte/statuten

Folder cvba so Villa Vief Invest

Download statutenDownload hier onze folder

Met medewerking van: