Beste vrienden en sympathisanten

Juist voor het einde van het jaar volgt hier nog eens een overzicht met alle geplande activiteiten, zoals gewoonlijk is dit voor ons een heel drukke periode.

Om te beginnen is onze chocoladeverkoop voor de sint aan zijn laatste week begonnen. (geen bestellingen meer mogelijk) Onze chocolade is door de goede kwaliteit steeds een groot succes waardoor we nu al zeker zijn dat we deze actie zullen herhalen in de paasperiode.

Ook op verschillende kerstmarkten zullen wij aanwezig zijn, nl op 12 en 13 dec in Lokeren, waar we met onze champagnebar aanwezig zullen zijn en nog tal van lekkers waaronder de villavief broodjes tvv Music for Life. Op 18 dec zijn we dan paraat op de gezellige kerstmarkt van dagcentrum de sperwer, en op 20 dec staan we dan in Stekene op de kerstloop en – markt.

Onze champagneverkoop is een jaarlijkse traditie geworden en loopt momenteel voor de 3e keer op rij, bestellen kan via 1 van de ouders of via onze website www.villavief.be.

Music for Life is ook steeds een succes en wij doen ook daaraan mee met 2 x een soepverkoop op de wekelijkse markt van Lokeren, dit op 9/12 en 16/12. Mochten er mensen zijn die een actie willen opzetten tvv van villa vief, registreer u via www.mfl.be en vergeet niet onze vzw aan te duiden als project!

Ook loopt er een ludieke actie van de Lokerse Feesten, je kan nl. een bod doen op een badkuip waarop talrijke artiesten deze zomer hun handtekening hebben geplaatst. Dit kan je terugvinden op www.2ehands.be.

En als laatste en voor ons het allerbelangrijkste, een stand van zaken over ons project: Momenteel wordt de erfpacht van onze bouwgrond uitgeschreven, zodat we tegen eind december deze akte kunnen ondertekenen. Eind januari volgt dan de ondertekening van het contract met de investeerder(s) en tegen die tijd moet ook het definitieve plan, waar nu nog enkele aanpassingen moeten gebeuren, klaar zijn zodat we kunnen overgaan tot het opvragen van offertes om dan tussen mei-december’16 de eerste steen te kunnen leggen. Tegen eind 2017 zouden we dan ons doel moeten bereiken om onze deuren te openen van onze 12 studio’s.

Alvast voor iedereen een prettig eindejaar vanwege het Villa Vief team!

PS: noteer alvast 10 en 11 juni 2016 in jullie agenda want dan gaat ons eetfestijn terug door, je ziet het, door het grote succes nu 2 dagen