Beste vrienden, sympathisanten en sponsors,

Wanneer je ‘s morgens buiten kijkt zie je de zon schijnen, bomen en bloemen staan volop in bloei, precies of alles pico bello in orde is. Niets is minder waar natuurlijk, de Corona crisis zorgt ervoor dat we met z’n allen nog steeds “ in ons kot moeten blijven “.
Heel de situatie rond het Coronavirus en de gevolgen ervan zijn onwezenlijk …Sinds 18 maart zitten we op een rollercoaster waarvan we nog niet weten waar en wanneer hij stopt en we ons normale leven weer kunnen oppikken.
Ondertussen missen we jullie en alles rond Villa Vief … Helaas mogen er nog steeds geen activiteiten doorgaan en dat treft natuurlijk ook Villa Vief. Normaal gezien zouden we nu reeds volop gestart zijn met de voorbereidingen van het eetfestijn . Spijtig genoeg kan ook deze actie net zoals onze paasactie niet doorgaan en kijken wij intern uit naar een nieuwe datum in het najaar.
Alle ouders alsook onze jongeren van Villa Vief hopen natuurlijk dat jullie samen met de familie en vrienden deze moeilijke tijd gezond en wel mogen doorkomen en de dagen toch zo aangenaam mogelijk kunnen ingevuld raken. Wij wensen jullie héél veel moed !
Van zodra het mogelijk is om terug de touwtjes in handen te nemen en er nieuws is betreffende onze bouw en nieuwe acties brengen wij jullie uiteraard op de hoogte. We kijken alvast met volle moed de toekomst tegemoet, deze Corona crisis krijgt ons niet klein .
“Teupe goan we er veur nog mier dan gistern”
Wensen jullie VV financieel te steunen? Dit kan nog steeds via onze aandelenverkoop
€ 500 per stuk. Info te bekomen op onze website www.villavief.be
of via de ouders.

Dikke merci!!!

Hou jullie goed, groetjes van het voltallige Villa Vief team.