Op 21 mei 2022 zal ik een poging wagen om via de Coast Walk de kust ‘af te stappen’ – een calvarie van 80 km van Knokke naar De Panne. Ik doe dit te voordele van vzw Villa Vief vzw-een woonproject in Lokeren voor jongeren met een matig verstandelijke beperking. Mijn link is Milan, mijn petekind die er met 9 andere jongeren zal intrekken. Er zijn veel centjes nodig om dit rond te krijgen en om de 24u/7d begeleiding te financieren. Dus mocht u dit project via mijn calvarie willen steunen ben ik u eindeloos dankbaar en vul ik mijn ‘Book of friends’ verder aan of geef ik je als trouwe sponsors uit het verleden je zoveelste ster. Uw gift is fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro. Steunen kan via BE04 0688 9823 0131 met vermelding van ‘sponsoring Coast Walk 22 Dirk voor Milan/VillaVief’. Milan, vzw VillaVief en ikzelf danken u nu reeds voor de steun en het geloof. Alle info vindt u op www.ikstaphetookaf.be. Milan heeft me beloofd om me de laatste 5 km vooruit te trekken. En ik beloof mijn best te doen. Driewerf merci voor jullie steun.