Villa Vief is een project dat me nauw aan het hart ligt via Ann en Theo de ouders van Lennart Nies. Het is een co-housing project waar Lennart in de week verblijft samen met 10 andere jongeren.
Lennart zal samen met Greet Decocker, Cynthia Van Hoey en Krista Krick het beste van zichzelf geven en de dodentocht (100 km) volledig trachten uit te stappen ten voordele van Villa Vief.
Dit is een zware uitdaging voor Lennart die zich gedurende het afgelopen jaar al volop aan het voorbereiden is samen met Greet, Cynthia en Krista. πŸƒβ€β™‚οΈπŸšΆβ€β™‚οΈπŸƒβ€β™‚οΈ Als G-judoka bij judoclub Berlare is Lennart uiteraard wel al één en ander gewoon maar 100 km wandelen is toch eens even net iets anders πŸ™ˆ.
Wens je deze moedige stappers een hart onder de riem te steken en het project Villa Vief te sponsoren, dan kan dit op het rekeningnummer van Villa Vief – BE96 1430 9742 6905 – met vermelding ‘Lennart 100 km’ en uw rijksregisternummer (fiscaal attest mogelijk vanaf 40€ – een fct vanaf 50€). 🫢
Wij duimen alvast mee voor deze toppers en hebben nu al oneindig veel respect voor hun enthousiasme en doorzettingsvermogen.