Omdat 2020 sowieso al geen gewoon jaar zal worden voor mij, enerzijds de coronatoestanden, anderzijds het twee keer opa worden, wou ik er zelf ook nog een specialleke aan breien.

Op 12 september begint eindelijk m’n lang verhoopte verlof, en dat voor de rest van september.

Op één van mijn dagelijkse fiets-werk verplaatsingen heb ik het idee opgevat om mijn witte stalen ros tijdens mijn verlof niet op stal te laten, maar ga ik voor minstens 1000 km fiets “plezier”.

Daarbij zocht ik ook nog naar een bijkomende motivatie, en die vond ik bij Villa Vief vzw, een woonproject op de grens Lokeren-Lochristi, opgericht door een aantal ouders van kinderen met een matig verstandelijke beperking (meer info vind je via https://www.villavief.be/ en op de facebook pagina van Villa Vief

De bedoeling is dat elke kilometer die ik afhaspel gesponsord wordt…meteen een warme oproep, wie wil mee helpen, elke euro telt, elke euro wordt gekoppeld aan een kilometer. De opbrengst gaat integraal naar Villa Vief vzw.

Wie zich geroepen voelt om ook eens een stukje mee te fietsen, geen probleem, graag zelfs, laat van jullie horen

HOE kan je sponsoren? Je stort een bedrag naar keuze (minimum €1) op het rekeningnummer BE14 7374 1304 9483 met vermelding “1000 km Villa Vief”

Elke kilometer wordt opgemeten met mijn fiets GPS, zodat jullie kunnen meevolgen. Tijdens de uitdaging zullen er ook foto’s en updates op social media geplaatst worden Het overzicht van het totale bedrag wordt ook sowieso meegedeeld.

Alvast bedankt, ook namens Villa Vief vzw! Sportieve groetjes Marc